Zzp'ers & uitzendkrachten voor MeanderGroep gezocht!

Zorgzuster is recentelijk een samenwerking met MeanderGroep aangegaan en is daarom op zoek naar gemotiveerde zzp'ers en uitzendkrachten die graag voor deze aantrekkelijke opdrachtgever aan de slag willen!

MeanderGroep is werkzaam in de regio Parkstad en aangrenzende gebieden en is één van de grootste werkgevers in de regio. Elke vorm van ondersteuning, begeleiding, verpleging en verzorging die Meander biedt, is erop gericht om mensen de regie over hun eigen leven te laten behouden en zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren. 

Meander bieden 24 uur per dag diensten bij mensen thuis (brengdiensten) en dicht bij huis (haaldiensten) aan. Voor de kleine groep waarvoor zelfstandig wonen niet meer haalbaar is, biedt Meander woonvoorzieningen aan; waar mogelijk kleinschalig en per wijk opgezet. Jaarlijks verleent Meander zorg aan meer dan 20.000 klanten van alle leeftijden.

Voor welke functies?

  • Helpende: Is verantwoordelijk voor het assisteren bij de persoonlijke verzorging en huishoudelijke zorg vanbewoners/cliënten, met als doel het in stand houden of verbeteren van de zelfredzaamheid van bewoners/cliënten.
  • Verzorgende: Is verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging en begeleiding aan bewoners/cliënten met als doel het in stand houden of bevorderen van de kwaliteit van leven van bewoners/cliënten.
  • Verzorgende plus: Is verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging en begeleiding aan bewoners/cliënten met als doel het in stand houden of bevorderen van de kwaliteit van leven van bewoners/cliënten. Is verantwoordelijk voor het coördineren, plannen en bewaken van de zorgplannen. 
  • Verpleegkundige: Is verantwoordelijk voor het leveren van verpleging, verzorging en begeleiding aan bewoners/cliënten en het coördineren van hun zorg. Kan werkzaam zijn ten behoeve van verschillende doelgroepen, waarvoor gekwalificeerd en/of werkzaamheden coördineren (collegiaal regelen) indien daartoe aangewezen.
  • Verpleegkundige plus: Is verantwoordelijk voor het leveren van verpleging, verzorging en begeleiding aan bewoners/cliënten en het coördineren van (gespecialiseerde) zorg rondom groepen bewoners/cliënten. Het coördineren en het toezien op de juiste uitvoering van hun zorgplannen en onderhoudt daartoe relaties op gebied van wonen, zorg en welzijn. Kan werkzaam zijn ten behoeve van verschillende doelgroepen, waarvoor gekwalificeerd en/of werkzaamheden coördineren (collegiaal regelen) indien daartoe aangewezen.
  • Verpleegkundig specialist: Het gevraagd en ongevraagd adviseren ten aanzien van het zorg- en kwaliteitsbeleid zowel van demedische/verpleegkundige dienst als van de instelling. Het verlenen van verpleegkundige en medische zorg aan de bewoner/cliënt en het coördinerenvan zorgprocessen, waarbij meerdere disciplines zijn betrokken. Het onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van de bewoner/cliënt met een complexe, samengestelde zorgvraag teneinde realisatie van behoudt en/of herstel van menselijk functioneren.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over werken bij MeanderGroep, neem contact op met de consultants van onze Happy Office (tel. 088 023 7000 of email werving@highcare.nu). 

  • Wil je je als zzp'er inschrijven? klik dan HIER voor een vrijblijvend intakegesprek. 
  • Wil je je als uitzendkracht inschrijven? klink dan HIER

 Uiteraard kun je via Zorgzuster ook bij andere opdrachtgevers werken.