Vacature verpleegkundige SEH

Houd jij van afwisselend werk, handel je adequaat in acute situaties en kun jij goed prioriteiten stellen? Dan is werken op de spoedeisende hulp als verpleegkundige misschien wel wat voor jou. Als SEH verpleegkundige is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk juist zo leuk. Lees verder om te ontdekken hoe het is om te werken op de spoedeisende hulp en bekijk al onze SEH verpleegkundige vacatures hieronder.

Werken op de spoedeisende hulp

Geen dag is hetzelfde op de spoedeisende hulp (SEH), die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is. Als verpleegkundige op de spoedeisende hulp ben jij het eerste aanspreekpunt voor mensen waarvoor nog geen diagnose is gesteld. Hierdoor komen er patiënten met zeer uitlopende klachten. Je hebt te maken met slachtoffers van kleine en grote ongevallen, zoals een botbreuk of gecompliceerde wonden. Het doel van de spoedeisende hulp is om bij patiënten met een acute zorgvraag zo snel mogelijk een diagnose vast te stellen en de noodzakelijke zorg te bieden. Om hiertoe te komen is samenwerking tussen meerdere disciplines noodzakelijk. Zo werk je als SEH verpleegkundige veelvuldig samen met artsen en andere (gespecialiseerde) verpleegkundigen.

Jouw werkzaamheden als SEH verpleegkundige

Jouw werkdagen als SEH verpleegkundige zijn zeer uiteenlopend. Je vangt patiënten op wanneer zij op de spoedeisende hulp komen, stelt gerichte vragen en stelt aan de hand daarvan diagnoses. Je handelt adequaat en probeert zo mogelijk een ziekenhuisopname te voorkomen. Wanneer een ziekenhuisopname noodzakelijk is, stel je samen met de arts of medisch specialist een behandelplan op. In acute gevallen verleen je zelf eerste hulp. Het is jouw verantwoordelijkheid om prioriteiten te stellen en de juiste eerste zorg te verlenen aan de patiënt.

Werken op de spoedeisende hulp op een manier die bij jou past

Wil je aan de slag op de spoedeisende hulp? Dat kan via Zorgzuster! Je kunt aan de slag als SEH verpleegkundige in het ziekenhuis. Ook zijn er mogelijkheden op de spoedeisende hulp bij attractiepark de Efteling. Bekijk alle vacatures hieronder. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan helpen we jou met de zoektocht naar een passende vacature als SEH verpleegkundige.

Alle SEH verpleegkundige vacatures