Vacatures mbo-verpleegkundige

Haal je voldoening uit het bewaken van iemands gezondheid, werk je graag in teams en vind je het belangrijk om een veelzijdig takenpakket te hebben? Dan ben jij misschien wel de algemeen mbo-verpleegkundige die we zoeken! Een passende verpleegkundige vacature vind je bij Zorgzuster.

Werken als algemeen mbo-verpleegkundige

Als MBO verpleegkundige kun je onder andere aan de slag in het ziekenhuis. Door jouw brede basis als algemeen verpleegkundige kun je op verschillende afdelingen aan de slag. Jij bent gewoonlijk verantwoordelijk voor de algemene verpleegtechnische handelingen bij patiënten. Daarnaast werk je vaak samen met gespecialiseerd verpleegkundigen of medisch specialisten wanneer dat nodig is.

Jouw taken als mbo-verpleegkundige

Als mbo-verpleegkundige in het ziekenhuis heb je een divers takenpakket. Over het algemeen verzorg je patiënten die in het ziekenhuis liggen en help je bij het wassen en het aan- en uitkleden. Je verricht diverse verpleegtechnische activiteiten, waaronder het toedienen en monitoren van medicatie of het verzorgen van wonden. Ook breng je infusen, maagsondes, stoma’s of katheters in. Daarnaast geef je instructies en advies aan patiënten en houd je hun medische gegevens bij. Jij bent verantwoordelijk voor de gezondheid van de patiënt. Als mbo-verpleegkundige voer je tevens ondersteunende administratieve en coördinerende taken uit.

Vind de mbo-verpleegkundige vacature die bij jou past

Heb jij je mbo-verpleegkundige diploma behaald en ben je op zoek naar een uitdagende mbo-verpleegkundige vacature? Dan ben je bij Zorgzuster aan het juiste adres. Bekijk hieronder al onze verpleegkundige vacatures in het ziekenhuis. Wil je liever aan de slag als verpleegkundige in de verpleging, verzorging of thuiszorg (VVT)? Dat kan ook! Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan helpen wij jou graag verder met de zoektocht naar een mbo-verpleegkundige vacature die bij jou past.

Alle Algemeen verpleegkundige MBO vacatures