Vacature IC-verpleegkundige

Weet jij alles van de vitale lichaamsfuncties, kun je problemen vroegtijdig signaleren en grijp je adequaat in bij acute situaties? Dan ben jij misschien wel de IC verpleegkundige die wij zoeken. Een passende IC-verpleegkundige vacature vind je bij Zorgzuster!

Werken als IC-verpleegkundige

Als verpleegkundige op de Intensive Care (IC) verpleeg je patiënten die in het ziekenhuis op de Intensive Care liggen. Deze patiënten verkeren in een levensbedreigende situatie doordat hun vitale lichaamsfuncties niet goed functioneren. Als IC-verpleegkundige monitor je deze functies en ondersteunt of neemt deze over wanneer nodig. Het is jouw verantwoordelijkheid om adequaat te reageren op veranderingen in de vitale functies. Daarnaast werk je intensief samen met een team van (gespecialiseerd) verpleegkundigen en medisch specialisten.

Jouw taken als IC-verpleegkundige

Als IC-verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de bewaking van de vitale lichaamsfuncties. Wanneer de vitale functies afwijkende waardes of parameters tonen, grijp je adequaat in. Verder verleen je assistentie aan de medisch specialist of de arts. Een infuus, katheter of maagsonde breng je zelf in. Naast de verpleegtechnische handelingen gericht op de vitale functies, verleen je algemene verpleegkundige zorg. Je wast patiënten, verzorgt hun voeding via een infuus of maagsonde en je probeert contact te maken met de patiënt indien zij bij bewustzijn zijn. Daarnaast draag je zorg voor de begeleiding van de patiënt en zijn of haar naasten tijdens dit proces.

Vind een vacature IC-verpleegkundige die bij jou past

Ben jij verpleegkundige en gespecialiseerd in de vitale lichaamsfuncties? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging op de Intensive Care? Bekijk dan hieronder alle vacatures als IC-verpleegkundige. Kom je er niet uit of heb je vragen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan helpen we jou graag verder!

Alle IC verpleegkundige vacatures