Hbo-verpleegkundige vacatures

Vind jij het belangrijk om een veelzijdig takenpakket te hebben, coach je graag collega’s en haal je voldoening uit het bewaken van iemands gezondheid? Dan ben jij misschien wel de algemeen hbo-verpleegkundige die we zoeken! Vind een passende hbo verpleegkundige vacature bij Zorgzuster.

Werken als algemeen hbo-verpleegkundige

Je kunt als hbo verpleegkundige aan de slag in het ziekenhuis. Doordat je als algemeen verpleegkundige breed bent opgeleid kun je op meerdere afdelingen aan het werk. Doorgaans ben jij verantwoordelijk voor alle algemene verpleegtechnische handelingen en bewaak je de gezondheid van de patiënt. Je werkt tevens nauw samen met gespecialiseerd verpleegkundigen of medisch specialisten wanneer de medische toestand van de patiënt daarom vraagt.

Jouw taken als hbo-verpleegkundige

Als hbo-verpleegkundige in het ziekenhuis heb je een veelzijdig takenpakket. Over het algemeen verzorg je patiënten die in het ziekenhuis liggen en help je bij het wassen en bij het aan- en uitkleden. Eveneens voer je verpleegtechnische activiteiten uit zoals het toedienen van medicatie en wondverzorging. Ook breng je infusen, stoma’s of katheters in. Als hbo-verpleegkundige ben je tevens verantwoordelijk voor de ondersteunende administratieve en coördinerende taken die komen kijken bij de verpleging van patiënten. Daarnaast geef je instructies en advies aan patiënten en houd je hun medische gegevens bij.

Vind de vacature hbo-verpleegkundige die bij jou past

Heb jij je hbo-diploma verpleegkunde en ben je op zoek naar een uitdagende hbo verpleegkundige vacature? Dan ben je bij Zorgzuster aan het juiste adres. Bekijk alle vacatures als hbo-verpleegkundige in het ziekenhuis hieronder. Ben je er nog niet helemaal uit of heb je geen tijd om alle vacatures door te lopen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan helpen wij jou met de zoektocht naar een passende hbo-verpleegkundige vacature.

Alle Algemeen verpleegkundige HBO vacatures