CCU verpleegkundige vacatures

Is het jouw missie om de vitale functies van patiënten met hartproblemen te bewaken en onder controle te krijgen? En kun jij snel handelen in medische noodsituaties? Dan ben jij misschien wel de CCU verpleegkundige die we zoeken. Bij Zorgzuster vind je altijd een vacature als CCU verpleegkundige die bij jou past.

Werken als CCU verpleegkundige

Als verpleegkundige op de Cardiac Care Unit (CCU) verpleeg je patiënten met hartproblemen in het ziekenhuis. Je krijgt te maken met patiënten die een al dan niet acute verstoring hebben in het hart, zoals een hartinfarct of hartritmestoornis. De zorg die je levert is afhankelijk van de verstoring en verschilt tussen herstelzorg en het acuut handelen in een levensbedreigende situatie aan het hart. Jij biedt de patiënten gespecialiseerde zorg en begeleidt hen vanaf het moment dat zij het ziekenhuis binnenkomen.

Jouw taken als CCU verpleegkundige

Wanneer patiënten binnenkomen op jouw afdeling, is het aan jouw de taak om de vitale hartfuncties van de patiënt te bewaken, onder controle te krijgen en te houden. Hiervoor werk je veelvuldig samen met een team van medisch specialisten. Jij stelt diagnoses, stelt behandelplannen op, monitort je patiënten en verricht verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ben je meestal onderdeel van het reanimatieteam in het ziekenhuis.

Vind een passende vacature CCU verpleegkundige

Ben jij verpleegkundige en ben je verder gespecialiseerd tot CCU verpleegkundige? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Zorgzuster aan het juiste adres. Bekijk al onze vacatures als CCU verpleegkundige hieronder. Kom je er niet uit of heb je vragen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan helpen we jou graag verder!

Alle CCU verpleegkundige vacatures