Gespecialiseerd verpleegkundige-vacatures

Haal jij voldoening uit het bewaken van iemands gezondheid en het geven van gespecialiseerd verpleegkundig advies? Dan ben jij misschien wel de gespecialiseerd verpleegkundige die we zoeken! Bij Zorgzuster vind je altijd een vacature als gespecialiseerd verpleegkundige die bij jou past.

Werken als gespecialiseerd verpleegkundige

Je kunt aan het werk als gespecialiseerd verpleegkundige wanneer je verpleegkundige bent en je verder gespecialiseerd bent in een bepaald vakgebied. Je kunt bij ons bijvoorbeeld aan de slag als:

Ook vind je bij zorgzuster een groot aanbod aan algemeen verpleegkundige vacatures in het ziekenhuis, zowel op mbo- als hbo-niveau.

Jouw taken als gespecialiseerd verpleegkundige

Als gespecialiseerd verpleegkundige heb je een breed en divers takenpakket. Je exacte taken zijn echter afhankelijk van jouw specialisatie en de afdeling waarop je werkzaam bent. Over het algemeen houd jij je bezig met het observeren en verzorgen van patiënten die in het ziekenhuis liggen. Je verzorgt wonden, legt infusen aan en dient medicatie toe. Verder houd jij je bezig met specialistische werkzaamheden die horen bij jouw functie als gespecialiseerd verpleegkundige. Samen met een medisch specialist ben je verantwoordelijk voor het behandelplan van de patiënt.

Vind een gespecialiseerd verpleegkundige-vacature die bij jou past

Ben jij verpleegkundige, heb jij je verder gespecialiseerd op een specifieke afdeling en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij zorgzuster aan het juiste adres. Bekijk al onze gespecialiseerd verpleegkundige vacatures hieronder. Kom je er niet uit of heb je vragen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan helpen we jou graag verder met de zoektocht naar een passende vacature als gespecialiseerd verpleegkundige!

Alle Gespecialiseerd verpleegkundige vacatures
Algemeen verpleegkundige HBO
Algemeen verpleegkundige MBO
CCU verpleegkundige
Diabetes verpleegkundige
Dialyse verpleegkundige
IC verpleegkundige
Kinderverpleegkundige
Medium Care verpleegkundige
Neonatologie verpleegkundige
Obstetrie & Gynaecologie verpleegkundige
Oncologieverpleegkundige
Recovery verpleegkundige
SEH verpleegkundige