Vacatures op de PreOperatieve Screening afdeling (POS)

Patiënten voorbereiden op hun ingreep of operatie, een screening maken van het lichaam en alle gezondheidsrisico’s in kaart brengen. Dat is een greep uit jouw taken als medewerker op de PreOperatieve Screening afdeling (POS). Iets voor jou? Bekijk dan alle POS-vacatures bij Zorgzuster!

Werken op de POS-afdeling

Op de POS-afdeling in het ziekenhuis komen patiënten om voorbereid te worden op hun operatie. Hun lichamelijke toestand wordt bekeken en er wordt gecontroleerd of de patiënt veilig onder narcose kan worden gebracht. Jij bepaalt als medewerker op de POS-afdeling welke risico’s gebonden zijn bij de ingreep die de patiënt moet ondergaan. Dit bespreek je met de patiënt. Ook adviseer je hoe hij of zij zich hierop kan voorbereiden. Je bent onderdeel van de afdeling anesthesiologie. Ga aan de slag als POS-medewerker of als anesthesiemedewerker.

Jouw taken op de POS-afdeling

Het is jouw verantwoordelijkheid om de gezondheidstoestand van de patiënt vast te stellen voor een operatie of ingreep. Je maakt een inschatting van de eventuele risico’s die gebonden zijn bij de geplande ingreep, de behandeling, het onderzoek of de operatie. Hiervoor bekijk je het (medisch) dossier van de patiënt, maak je afspraken met de anesthesioloog en eventueel met de chirurg. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat de patiënt veilig de operatie ingaat.

Vind een vacature op de POS-afdeling die bij jou past

Wil je aan de slag op de PreOperatieve Screening afdeling in het ziekenhuis? Dat kan bij Zorgzuster! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als POS-medewerker of als anesthesioloog. Bekijk hieronder al onze POS-vacatures in het ziekenhuis. Heb je een passende vacature gevonden? Schrijf je dan snel in! Kom je er niet helemaal uit en heb je vragen? Neem direct contact met ons op, dan helpen wij jou graag verder!

Alle POS vacatures