Vacatures paramedici

Heb jij een medische opleiding gevolgd, maar geen geneeskunde of medicijnen gestudeerd? Dan is werken als paramedicus iets voor jou! Bij Zorgzuster vind je een verscheidenheid aan paramedische vacatures in het ziekenhuis.

Wat doet een paramedicus?

Als paramedicus verricht je medische handelingen, maar ben je van oorsprong geen arts of medisch specialist. Je hebt niet de opleiding geneeskunde of medicijnen gevolgd en bent daarom niet direct gericht op de genezing van de patiënt. Je verricht met name ondersteunende handelingen voor een arts of medisch specialist. Jouw doel is om de gezondheid van de patiënt te bewaken.

Werken als paramedicus in het ziekenhuis

Er zijn verschillende mogelijkheden om als paramedicus aan de slag te gaan in het ziekenhuis. Via Zorgzuster kun je bijvoorbeeld aan de slag als operatieassistent, kun je werken op de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) en op de afdeling PreOperatieve Screening. Op alle afdelingen of functies ben je ondersteunend aan de arts of medisch specialist.

Bekijk al onze paramedische vacatures

Wil je aan de slag als paramedicus in het ziekenhuis? Er zijn verschillende mogelijkheden op verschillende afdelingen en niveaus. Zo is er altijd een vacature die bij jou past. Bekijk al onze paramedische vacatures hieronder. Weet je nog niet precies wat je wil? Of heb je vragen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen over onze vacatures voor paramedici.