Triagist vacatures

Kun jij goed werken onder druk, kun je hoofd- en bijzaken scheiden en de rust bewaren wanneer anderen in paniek zijn? Dan is werken als triagist op de huisartsenpost misschien wel wat voor jou. Lees hieronder wat van jou wordt verwacht en bekijk al onze triagist vacatures!

Werken als triagist

Als triagist ben je van onschatbare waarde. Jij beoordeelt in een bepaalde tijdnorm de ernst van een klacht, ook wel triage genoemd. Je werkt op de huisartsenpost in het ziekenhuis en bent het eerste aanspreekpunt voor mensen die bellen en vervolgens langskomen met klachten. Klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag. De huisartsenpost is immers open buiten de reguliere werktijden van de huisarts. Dit betekent dat je in de avond, nacht en in de weekenden aan het werk bent.

Jouw taken als triagist

Het is dagelijks jouw taak om de aard en urgentie van de telefoontjes aan de huisartsenpost te beoordelen. Je staat de beller te woord en door de juiste vragen te stellen classificeer je de hulpvraag en bepaal je de zogenoemde urgentiecode. Hierbij wordt je ondersteund door het Nederlands Triage Systeem (NTS). Op basis van de urgentie geef je zelfstandig advies volgens de protocollen zoals beschreven in het NTS. Indien nodig plan je een consult in bij de huisarts, plan je een huisbezoek of stuur je de patiënt door naar de spoedeisende hulp wanneer de klachten ernstig zijn. Daarnaast zorg jij voor een correcte afhandeling van de medische dossiers

Altijd een passende triagist vacature bij Zorgzuster

Wil je aan de slag als triagist op de huisartsenpost in het ziekenhuis? Dat kan via Zorgzuster! Bekijk al onze triagist vacatures hieronder en schrijf je direct in. Heb je vragen? Neem contact met ons op, dan beantwoorden we jouw vragen en helpen we je graag verder.

Alle Triagist vacatures