Vacature gynaecoloog

Ben jij een specialist op het gebied van vrouwenziekten en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vind een passende vacature als gynaecoloog bij Zorgzuster.

Werken als gynaecoloog

Als gynaecoloog ben je een arts gespecialiseerd in stoornissen en afwijkingen in het functioneren van de vrouwelijke geslachtsorganen. Een gynaecoloog is werkzaam in het ziekenhuis. Je hebt bijvoorbeeld te maken met problemen op seksuologisch gebied, menstruatiestoornissen, anticonceptie, onvruchtbaarheid, incontinentieproblemen of chronische ziekten. Ook begeleid je zwangere vrouwen met hun zwangerschap en tijdens de bevalling.

De taken van een gynaecoloog

Als gynaecoloog houd je spreekuren met patiënten waarin je hun klachten bespreekt en een specifiek behandelplan opstelt. Onder jouw taken vallen tevens het uitvoeren van lichamelijk onderzoek, het begeleiden van bevallingen en het maken van uitstrijkjes en echo’s. Ook verricht je regelmatig wetenschappelijk onderzoek uit binnen jouw specialisme. Omdat je als gynaecoloog behoort tot een snijdend specialisme, voer je ook soms chirurgische handelingen uit. Daarnaast werk je meestal samen met een team van medisch specialisten.

Vind een vacature als gynaecoloog bij Zorgzuster

Heb jij je geneeskundediploma behaald en heb jij je verder gespecialiseerd tot gynaecoloog? Bekijk dan ons aanbod aan vacatures als gynaecoloog in het ziekenhuis. Kom je er niet uit of heb je vragen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan helpen we jou graag verder!

Alle Gynaecoloog vacatures