Vacature anesthesioloog

Haal jij voldoening uit het begeleiden van patiënten voor, tijdens en na een operatie of ingreep? Weet jij alles over het menselijk lichaam en medicatie en heb jij je gespecialiseerd tot anesthesioloog? Vind een passende anesthesioloog vacature bij Zorgzuster.

Werken als anesthesioloog

Als anesthesioloog, ook wel anesthesist of anesthesiemedewerker, weet je alles over de werking van het menselijk lichaam en medicatie. Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de patiënt tijdens een operatie. Dit begint al bij de voorbereiding. Jij onderzoekt vooraf of de patiënt een narcose of zelfs de operatie aan kan. Ook bespreek je wat hij of zij te wachten staat voor, tijdens en na de operatie. Samen bespreek je de eventuele risico’s van de operatie en adviseer je over hoe de patiënt zich hierop kan voorbereiden. Je werkt meestal in het ziekenhuis.

Jouw taken als anesthesioloog

Een anesthesioloog vacature gezien die je bevalt? Als anesthesioloog doe je meer dan alleen verdoven of mensen onder narcose brengen. Jij begeleidt patiënten in de verschillende fases rondom een operatie.

Voor de operatie

Vooraf breng je in kaart welke risico’s verbonden zijn aan een bepaalde ingreep of operatie. Hierbij houd je rekening met leeftijd, gewicht of eventuele andere aandoeningen. Vlak voor de operatie zorg je ervoor dat de patiënt op een veilige manier onder narcose wordt gebracht.

Tijdens de operatie

Tijdens de operatie monitor je alle vitale lichaamsfuncties van de patiënt, zoals de hartslag, bloeddruk of ademhaling. Hierdoor heeft het vak als anesthesioloog ook een technische kant.

Na de operatie

Na de operatie blijf je verantwoordelijk voor het bewaken van deze vitale lichaamsfuncties en geef je instructies over eventuele pijnbestrijding. Ook kan het voorkomen dat je patiënten moet stabiliseren in acute of levensbedreigende situaties.

Verder lever je palliatieve zorg, waarbij je pijn en misselijkheid verlicht in de laatste levensfase.

Vind een passende anesthesioloog vacature bij Zorgzuster

Heb jij je geneeskundediploma behaald en heb jij je verder gespecialiseerd in de anesthesie? Bekijk dan ons aanbod aan vacatures als anesthesioloog in het ziekenhuis. Kom je er niet uit of heb je vragen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan helpen we jou graag verder!

Alle Anesthesioloog vacatures