Vacatures als basisarts

Haal jij voldoening uit het bewaken van iemands gezondheid, het vaststellen van diagnoses en heb jij je opleiding geneeskunde afgerond? Dan ben jij misschien wel de basisarts die we zoeken! Bij Zorgzuster vind je veel verschillende arts vacatures, ook voor basisartsen!

Werken als basisarts

Als basisarts ben jij degene die de medisch specialisten ondersteunt bij zijn of haar werkzaamheden in het ziekenhuis. Je bent meestal het eerste aanspreekpunt voor de patiënt en voert zelf kleine ingrepen uit. Indien een ingreep meer complex is, beslis je zelf of je de hulp in van een medisch specialist moet inschakelen ter ondersteuning.

Jouw taken als basisarts

Je concrete takenpakket is afhankelijk van het specialisme waarbinnen je werkt. Over het algemeen ben je bezig met het stellen van diagnoses, doe je lichamelijk onderzoek en stel je concrete behandelplannen op voor patiënten. Daarnaast houd je spreekuren en ben jij degene die zowel de patiënt als hun familie voorlicht over de behandelingen die je gaat uitvoeren.

Vind een basisarts vacature bij Zorgzuster

Heb jij een geneeskundediploma en wil je aan de slag als basisarts? Bekijk dan ons aanbod aan basisarts vacatures hieronder. Kom je er niet uit of heb je vragen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, wij helpen we je graag verder!

Alle Basisarts vacatures