ANIOS vacatures

Haal jij voldoening uit het bewaken van iemands gezondheid, het vaststellen van diagnoses en heb jij je opleiding geneeskunde afgerond, maar nog geen specialisatie gevolgd? Dan ben jij misschien wel de ANIOS die we zoeken!

Werken als ANIOS

Als ‘arts niet in opleiding tot specialist’ - afgekort ANIOS - heb je de opleiding geneeskunde voltooid, maar ben je nog niet verder gespecialiseerd in een bepaalde richting. Een ANIOS wordt ook wel basisarts genoemd of arts-assistent en werkt meestal in het ziekenhuis. Jij bent de behandelend arts en het eerste aanspreekpunt voor de patiënt. Ook voer je zelfstandig kleine ingrepen uit. Wanneer de ingreep meer complex is, schakel je een medisch specialist in die jij vervolgens ondersteunt bij zijn of haar werkzaamheden.

Jouw taken als ANIOS

Als ANIOS kun je werken in alle disciplines van de geneeskunde. Je concrete taken zijn afhankelijk van de afdeling waarbinnen je werkzaam bent. Je houdt je bezig met het stellen van diagnoses, het uitvoeren van lichamelijk onderzoek en het opstellen van concrete behandelplannen op voor patiënten. Ook houd je spreekuren en ben je aanspreekpunt voor patiënten en hun naasten voor medisch-inhoudelijke vragen.

Vind een ANIOS vacature bij Zorgzuster

Heb jij een geneeskundediploma, maar heb je nog geen specialisatie gevolgd en wil je aan de slag als ANIOS? Bekijk dan ons aanbod aan ANIOS vacatures in het ziekenhuis hieronder. Kom je er niet uit of heb je vragen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan helpen we jou graag verder!

Alle Anios vacatures