Vacatures arts

Het bewaken van iemands gezondheid, het uitvoeren van lichamelijke controles, het vaststellen van diagnoses en het opstellen van gerichte behandelplannen: een greep uit de taken die je uitvoert als arts. Lijkt het jou wat? Dan ben jij misschien wel de arts die we zoeken! Bij Zorgzuster vind je altijd een arts vacature die bij jou past.

De verschillende specialismen als arts

Als arts ben je het aanspreekpunt voor mensen die lichamelijke of psychische klachten hebben. Je houdt je bezig met het behandelen, bevorderen of het behouden van iemands gezondheid. Je exacte werkzaamheden als arts zijn afhankelijk van jouw specialisatie. Via Zorgzuster kun je aan de slag als basisarts, ANIOS of als jeugdarts. Dit kan bijvoorbeeld in een praktijk, verpleeghuis of in het ziekenhuis.

Samenwerken met andere specialismen

Als arts heb je vaak te maken met bijvoorbeeld verpleegkundigen, doktersassistenten, medisch specialisten of apothekersassistenten. Je werkt vaak samen met andere specialismen binnen het ziekenhuis of verpleeghuis, om zo de zorg te kunnen leveren die de patiënt op dat moment nodig heeft.

Vind dé arts vacature die bij jou past

Ben je op zoek naar een vacature als basisarts, ANIOS of jeugdarts? Bij Zorgzuster ben je aan het juiste adres! Bekijk al onze arts vacatures hieronder. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan helpen wij jou met de zoektocht naar een passende arts vacatures!