Thuiszorgvacatures

Als zorgverlener in de thuiszorg bied je huishoudelijke hulp, help je met het wassen of aankleden en help je met andere alledaagse handelingen. Door jouw zorg kunnen mensen zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen. Wil jij werken in de thuiszorg? Een passende vacature vind je bij Zorgzuster!

Jouw werk in de thuiszorg

Zo lang mogelijk thuis wonen: dat is de wens van veel mensen op leeftijd. Werken in de thuiszorg betekent dat je bij de mensen thuis zorg en huishoudelijke hulp biedt wanneer zij bepaalde handelingen niet meer zelfstandig kunnen. Denk hierbij aan hulp bij het wassen en het aan- en uitkleden. Ook help je bij het toedienen van medicatie of bied je ondersteuning met de schoonmaak van hun huis. Door jouw hulp kunnen mensen hun zelfstandigheid behouden en in hun eigen huis blijven wonen.

Altijd een thuiszorgvacature die bij jou past

Wil jij de zelfstandigheid van mensen bevorderen en ben je op zoek naar werk in de thuiszorg? Wij hebben een groot aanbod aan vacatures in de thuiszorg als helpende (plus), verzorgende (IG) of als verpleegkundige. Bekijk al onze thuiszorgvacatures hieronder. Kom je er nog niet helemaal uit? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een vacature die bij jou past.

Alle Thuiszorg vacatures