PGB-vacatures

Kies je liever zelf voor wie en wanneer je werkt? Dan is werken voor PGB-houders iets voor jou! Zorgzuster bemiddelt namelijk ook tussen zorgverleners en zorgvragers wanneer de zorg via een persoonsgebonden budget wordt gefinancierd. Hieronder vind je al onze PGB-vacatures.

Wat is een persoonsgebonden budget?

Een persoonsgebonden budget (PGB) is een bedrag waarmee de cliënt zelf zijn of haar zorg kan regelen en financieren. Cliënten kunnen in aanmerking komen voor een PGB vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), de Zorgverzekeringswet (Zvw), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of vanuit de Jeugdwet. Heeft de cliënt recht op een persoonsgebonden budget, dan wordt hij of zij budgethouder en kan de cliënt zelf zorg inkopen voor een bepaald tarief. Op die manier kiest de cliënt zelf hoe er in de zorgbehoefte wordt voorzien. PGB staat dan ook voor onafhankelijkheid en controle over de eigen zorg.

PGB-vacatures voor het werken met PGB-houders

Voor jou als zorgverlener komt er veel zelfstandigheid en flexibiliteit kijken bij het werken met PGB-houders. Je kiest zelf bij welke PGB-houder(s) je wil werken en je kunt, in overleg met de cliënt, zelf je zorg en diensten inplannen.

Vind een PGB-vacature bij Zorgzuster

Zorgzuster bemiddelt tussen de juiste zorgverlener en de zorgvrager, ook indien de zorg via een PGB wordt gefinancierd. PGB-houders kunnen zich bij ons inschrijven, waarna wij een vacature uitzetten voor de gewenste zorgverlening. Bekijk hieronder ons aanbod aan PGB-vacatures als helpende (plus), verzorgende (IG) of verpleegkundige. Ben je er nog niet helemaal uit of heb je hulp nodig? Neem contact op of schrijf je in, dan gaan we samen op zoek naar een passende vacature.

Alle PGB vacatures