Vacatures in de palliatieve zorg

Als zorgverlener in de palliatieve zorg maak jij de laatste maanden, weken of dagen van de cliënt zo draagbaar mogelijk. Denk je dat werken in de palliatieve zorg iets voor jou is? Bij Zorgzuster vind je altijd een passende vacature als helpende, verzorgende of palliatief verpleegkundige.

Werken in de palliatieve zorg

Palliatief betekent verzachtend of verlichtend. Als verzorgende of verpleegkundige in de palliatieve zorg zet jij alles op alles om de laatste jaren, maanden, weken en dagen zo draagbaar mogelijk te maken. Daarbij heb je niet alleen aandacht voor het lichamelijke, maar ook voor het psychische en sociale aspect van deze (laatste) fase. Je ontfermt je niet alleen over de cliënt, maar ook over hun familie, vrienden en andere naasten. Jij draagt als verzorgende of verpleegkundige bij aan de hoogst bereikbare kwaliteit van het leven van een ander.

Altijd werken in de palliatieve zorg zoals jij dat wil

Is werken in de palliatieve zorg iets voor jou? Je kunt als helpende, verzorgende (IG) of als palliatieve verpleegkundige aan de slag in de nachtzorg, 12-uurs zorg of 24-uurs zorg. Bekijk hieronder onze vacatures in de palliatieve zorg of neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar een palliatieve zorg-vacature die bij jou past.

Alle Palliatieve Zorg vacatures