Vacatures in de ouderenzorg

Haal jij voldoening uit het werken met ouderen zodat zij hun zelfstandigheid kunnen behouden? Dan is werken in de ouderenzorg iets voor jou! Bij Zorgzuster vind je altijd een vacature die bij jou past.

Jouw taken in de ouderenzorg

Je werkt echt vanuit je hart om de ouderen een goede oude dag te bezorgen. Samen zorg je ervoor dat ouderen hun zelfstandigheid kunnen behouden. Dat doe je door te helpen met dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden of het toedienen van medicatie. Je kan hier ook aan bijdragen door samen een kopje koffie te drinken of door een korte wandeling te maken. Kortom, werken met én voor ouderen is zeer divers, maar vooral dankbaar werk.

Vacatures in de ouderenzorg op verschillende niveaus

Voor vacatures in de ouderenzorg ben je bij Zorgzuster aan het juiste adres. Op alle niveaus hebben we mogelijkheden. Bij ons kun je werken in de ouderenzorg als helpende (plus), verzorgende (IG) of als (gespecialiseerd) verpleegkundige.

Vind de ouderenzorgvacature die bij jou past

Bekijk al onze vacatures in de ouderenzorg hieronder. Heb je geen tijd om alle vacatures door te spitten? Schrijf je dan in of neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een passende vacature in de ouderenzorg die aansluit bij jouw wensen en vaardigheden.

Alle Ouderenzorg vacatures