Zorgverlening van hoogstaande kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat u als klant de aandacht krijgt die u mag verwachten van de zorgverlener. Daarom bemiddelen wij niet alleen de zelfstandige zorgverlener maar ondersteunen we de zorgverlener op diverse gebieden. Zo heeft de zorgverlener alle tijd om u de beste zorg en aandacht te geven.

Zorgzuster werkt met kleine, zelfstandige teams. Dit zorgt voor korte lijnen en directe communicatie. U staat altijd in contact met uw eigen zorgverleners. Zorgzuster bewaakt voortdurend de kwaliteit van de zorg. Zo kunt u erop vertrouwen dat onze dienstverlening is zoals u dat mag verwachten.

Hoe waarborgen we deze kwaliteit?

Door middel van een strenge selectie worden zelfstandige zorgverleners door Zorgzuster ingeschreven. Wij kennen de zorgverleners persoonlijk. Dit staat garant voor de best passende zorgverlener. Het is vanzelfsprekend dat we alleen samenwerken met gediplomeerde, gemotiveerde en ervaren zorgverleners uit uw eigen regio.

Daarnaast vragen we voor al onze zorgverleners het Kiwa keurmerk aan, waardoor wij opdrachtgevers altijd gekwalificeerde zorgverleners kunnen aanbieden. Het Kiwa Keurmerk geeft onze klanten de zekerheid dat onze zorgverleners voldoen aan de geldende beroeps- en ondernemerseisen.  Tevens biedt Zorgzuster jaarlijks bijscholing aan voor de zelfstandig zorgverleners.