Werken in de zorg
doe je via zorgzuster

Onze diensten

Werken als ZZP’er

Niemand weet beter wat er bij jou past dan jijzelf. Ga je voor losse diensten of voor langere opdrachten? Op één of verschillende locaties? Geen probleem. Alles kan als je als ZZP’er aan de slag gaat bij Zorgzuster. Doen waar jij het beste in bent, met mogelijkheden in veel verschillende vakgebieden. Dat is zorgeloos zorgen.

De voordelen van werken als ZZP’er in de zorg:
 • Jij hebt zelf de regie in handen over opdrachten en tarieven;
 • Wij ondersteunen jou op administratief vlak;
 • Wij bieden jou de mogelijkheid om bevoegd en bekwaam te blijven als zorgverlener;
 • Je wordt voorzien van een uitgebreid servicepakket;
 • Je kunt je optimaal ontwikkelen als ondernemer.
ZZP

Werken in vaste dienst

Hou je meer van vastigheid en zekerheid? Ook dat is mogelijk bij Zorgzuster. Wij geven jou een contract met een vast aantal uren en een bovengemiddeld maandsalaris. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers, vaak op een locatie voor langere tijd. Op deze manier kun je in korte tijd veel ervaring opdoen. Het werkrooster kun je zelf indelen en als je meer dan 24 uur per week werkt, krijg jij een leaseauto van ons. Naast een vast contract, krijg je bij ons ook een vaste contactpersoon met wie je alles kunt bespreken.

De voordelen van werken met een vast dienstverband:
 • Je bent zeker van jouw uren en inkomen, zonder dat je ‘vast’ zit op een plek;
 • Maandelijks ontvang je een bovengemiddeld salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je bent onderdeel van een betrokken organisatie;
 • Jouw werk is veelzijdig door diverse opdrachten bij verschillende opdrachtgevers;
 • Meer tijd voor je privéleven doordat je niet hoeft te participeren in verplichte nevenwerkzaamheden;
 • Via ons opleidingsinstituut kun jij bevoegd en bekwaam blijven.
Vaste dienst

Werken op flexibele basis

Werken waar, wanneer en hoe vaak je wil. Is dat iets voor jou? Ga dan aan de slag bij zorgzuster op flexibele basis. Je kan bijvoorbeeld losse diensten werken, op één of meerdere locaties. Er zijn geen verplichtingen. Je hebt altijd de mogelijkheid interessante opdrachten te krijgen via ons uitgebreide netwerk in de zorg. Jij hebt het heft in eigen handen en kan flexwerken dan ook goed combineren met een andere baan of hobby.

De voordelen van werken op flexibele basis:
 • Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt;
 • Je krijgt wekelijks een goed salaris uitbetaald;
 • Je werk is zeer afwisselend;
 • In korte termijn heb je de mogelijkheid om brede ervaring op te doen;
 • Via zorgzuster is er de mogelijkheid om bevoegd en bekwaam te blijven.
Flexwerken

Scholing

Ben je aan het werk in de zorg, maar ben je op zoek naar meer uitdaging? Heb je altijd al die extra opleiding willen doen? Of heb je een bijscholing nodig op up to date te blijven?

Volg dan een opleiding bij Zorgzuster! Via ons onafhankelijk opererend opleidingsbedrijf OPPstap kun je volwaardige Mbo-opleidingen, specialistische opleidingen en alle verplichte bij- en nascholing volgen om deskundig en bekwaam te blijven. Ook geven we jou de ruimte om (naast je werk) dat ene diploma of certificaat te behalen, waar je al lang over hebt nagedacht.

De voordelen van onze scholingen:
 • Een compleet aanbod aan interessante oplossingen;
 • Altijd bevoegd en bekwaam via ons opleidingsinstituut;
 • Scholing op maat;
 • Behaal jouw noodzakelijke en gewenste diploma's en certificaten.

Altijd werken in de zorg en welzijnssector zoals jij dat wil? Bij ons kun je in de zorg werken als zelfstandig ondernemer (ZZP), op flexibele basis (flex) of middels een vast dienstverband (vast). Door onze bundeling van krachten met verschillende bemiddelingsbedrijven binnen heel Nederland zijn we actief in alle vakgebieden binnen de zorg. Via Zorgzuster kun je werken in de verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT), het ziekenhuis, de ambulancezorg, de Geestelijke gezondheidszorg of in de Gehandicaptenzorg.

Om de juiste match te maken gaan wij altijd persoonlijk met jou in gesprek. Jouw wensen zijn leidend en je hebt altijd de regie over je opdrachten. Daarnaast garanderen wij dat je altijd de keuze hebt tussen meerdere opdrachten in de buurt. Zo is er altijd een opdracht die aansluit op jouw wensen, diploma en ervaring.

Werken via Zorgzuster betekent werken in de zorg zoals jij dat wil, waar je wil.

In de zorg werken als ZZP’er, op flexibele basis of toch liever met een vast contract?

Altijd een contract wat bij jou past. Welke keuze je ook maakt, wij verzekeren een goede basis voor elke zorgverlener. Maak je de keuze om als ZZP’er in de zorg te gaan werken, dan voorzien we jou van een uitgebreid servicepakket. Wij regelen jouw verzekering, jouw KIWA keurmerk en stellen een applicatie ter beschikking voor jouw boekhouding en facturatie.

Werk je liever in de zorg onder een vast contract? Dan heb je maandelijks een boven marktconform salaris en de beste secundaire arbeidsvoorwaarden in de zorg, is je werk- en privé in balans en heb je zelf de regie. Geen verplichte werkgroepen of vergaderingen buiten werktijden, maar tijd voor jou en je gezin of vrienden. Werk je meer dan 24 uur per week? Dan krijg je ook nog een auto van de zaak.

Of past flexwerken beter bij je? De vrijheid hebben om te werken waar én wanneer jij wil, dat kan natuurlijk ook. Bij ons kun je jezelf ontwikkelen en je netwerk verbreden door binnen verschillende zorginstellingen en in verschillende vakgebieden te werken. Je wordt wekelijks uitbetaald, hebt maximale vrijheid en werkt in afwisselende teams en omgevingen.

Kwaliteit voorop

Jouw kwaliteiten komen het beste tot z’n recht als je de ruimte krijgt om te doen waar je goed in bent én jezelf daartoe kan ontplooien. Wanneer jij zelfstandig keuzes kan maken, de regie voert over jouw opdrachten en jezelf kan blijven ontwikkelen, ervaar jij het meeste werkgeluk. Bovendien krijgt de zorgvrager dan de allerbeste zorg en aandacht.

Wij zijn ervan overtuigd dat we jou het beste kunnen ondersteunen door een aantal zaken gemakkelijk te maken of zelfs helemaal uit handen te nemen. Dat doen we door processen snel en helder te maken en door ambitieuze en uitdagende opdrachten te vinden. Zijn er toch dingen onduidelijk of heb je vragen? Dan staan wij altijd voor jou klaar. Zorg gerelateerd of niet, je kunt altijd bij ons terecht voor al je vragen. Wij hebben een servicedesk voor alle praktische vragen. Daarnaast heb je een vast contactpersoon die je altijd te woord staat voor vragen met betrekking tot je persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden jou volledige ondersteuning op het gebied van administratie en kwaliteit. Wij creëren de juiste randvoorwaarden, zodat jij kan doen waar je goed in bent: het leveren van kwalitatief goede zorg.

Dat is zorgeloos zorgen.

Ontwikkelen tot de zorgverlener die je wil zijn

Wij vinden het belangrijk om jou volop ontwikkelmogelijkheden te bieden, zodat jij je kan ontwikkelen tot de zorgverlener die je wil zijn. Zorgzuster geeft daarom veel aandacht aan opleiden, bij- en nascholen en persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hebben we ons eigen opleidingsinstituut OPPstap. Zo kun jij zowel je noodzakelijke als gewenste diploma’s en certificaten behalen, waar en wanneer het jou uitkomt.

Onderdeel van het totale pakket aan opleidingsmogelijkheden is de Zorgzuster Skillsdag. Deze unieke dag organiseren wij jaarlijks voor alle zorgverleners bij Zorgzuster. Een inspirerende dag met lezingen en workshops die ervoor zorgen dat je weer helemaal bij bent. Qua laatste nieuws én accreditaties. Op de Skillsdag kan je bovendien in één dag, op één locatie al je benodigde vaardigheden aftoetsen.

We voegen de daad bij het woord en bieden alle ruimte om je te ontwikkelen tot de zorgverlener die jij wil zijn.

Zorgzuster gaat verder dan alleen zorgen

Wij weten als geen ander dat jij (bijna) elke dag keihard werkt om aan de zorgvraag te voldoen. Daarom biedt Zorgzuster een platform waar je samen kan komen en communiceren met andere zorgverleners. Hier kun jij naast je werk ook herkenbare verhalen, tips, leuke gadgets en een forum vinden.

We zien tevens dat zorgverleners schaars zijn in Nederland, en dat blijft de komende jaren zo. Deze schaarste kan leiden tot een situatie waarbij ‘vraag & aanbod’ de prijs van zorg gaat bepalen. Daar zit een mate van logica en redelijkheid in, maar ook een gevaar.

Zorg is in Nederland voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. Dat moeten we zo houden. En daar nemen wij onze verantwoordelijkheid in. Wij maken ons hard voor goede tarieven die recht doen aan de bijdrage die de zorgverlener heeft in de samenleving én langdurige houdbaarheid van het zorgsysteem in Nederland. Zodoende garanderen wij dat iedereen de zorg krijgt die hij nodig heeft voor de lange termijn.