Zorgzuster:
dé partner in de zorg

Onze diensten

ZZP

Zorgzuster is al jaar en dag ervaren in het bemiddelen van ZZP’ers. Door ons grote netwerk kunnen we altijd bevoegde en bekwame ZZP’ers bij u inzetten. Wij creëren de juiste randvoorwaarden en regelen de administratieve zaken, zodat onze zorgverleners direct bij u aan de slag kunnen. Dat is zorgeloos zorgen.

De voordelen van ZZP’ers:
  • Flexibel inzetbare zorgverleners;
  • Complete ‘ontzorging’: wij regelen alle administratie en zorgen voor de bevoegd en bekwaamheid;
  • Wij informeren u over de actuele regelgeving, bijv. de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties.
ZZP

Vast

Zorgzuster heeft ruime ervaring met het inzetten van zorgverleners op basis van detachering. Deze zorgverleners kunnen we voor een langere periode inzetten op een opdracht en zijn gedurende deze periode bij ons in dienst. Onze ervaren en flexibele zorgverleners zijn snel onderdeel van het team door hun ervaring bij verschillende organisaties.

De voordelen van gedetacheerde professionals:
  • Altijd een deskundige zorgverlener, zonder iemand vast in dienst te nemen;
  • Continuïteit en zekerheid bij langere opdrachten;
  • Vast contactpersoon binnen onze organisatie die alles regelt.
Vaste dienst

Flex

Bent u toch op zoek naar een zorgverlener die op flexibele basis bij uw organisatie werkt? Zorgzuster heeft een breed aanbod aan ervaren flexwerkers. Wij bieden zorgverleners op elk zorgniveau en in alle vakgebieden in de zorg. Wij garanderen alle randvoorwaarden en nemen de administratie en begeleiding rondom de flexwerker uit handen.

De voordelen van flexibel inzetbare zorgverleners:
  • 24/7 bereikbaar en snel inzetbaar;
  • Inzetbaar op één of op verschillende locaties;
  • Een nul-urencontract, dus geen verplichtingen;
  • Inzet op losse diensten, langdurige opdrachten of allebei.
Flexwerken

Interim en advies

Zorgverleners zijn een zeer belangrijke schakel binnen de gehele zorg en welzijn sector. Om de dagelijkse operatie- en bedrijfsvoering echter op rolletjes te laten verlopen zijn interim managers en adviseurs van groot belang. Wij hebben een groot netwerk aan ervaren interim managers die u kunnen ondersteunen met de (strategische en operationele) aansturing van ondersteunende organisatieonderdelen zoals de administratie, financiën, HRM, ICT, facilitair en meer.

Wij zetten ervaren interim managers in die de gewenste vertaling van strategie naar operatie faciliteren en realiseren. Het doel is om duurzame resultaten te behalen. Daarom wordt elke interim manager door ons begeleid en nemen wij als opdrachtnemer de verantwoordelijkheid voor elke opdracht. Wij werken in en voor de gehele zorgsector, met van oudsher het accent op de ziekenhuisomgeving, verpleeg- en verzorgingshuizen en de thuiszorg. Hiermee is Zorgzuster dé partner voor tactisch en strategisch (zorg)management.

Neem contact op met Managing Consultant Interim & Advies Jos Vinks j.vinks@zorgzuster.nl

Scholing

Bij Zorgzuster is het mogelijk om uw zorgpersoneel te laten bij- of nascholen of een volledige opleiding te laten volgen. Wij verzorgen voor u, in samenwerking met ons opleidingsbedrijf OPPstap, scholingen op maat. Wij helpen u dus niet alleen met het vinden van geschikte zorgverleners, maar wij behouden ook alle zorgverleners bevoegd en bekwaam en bieden hen alle uitdaging in het vak die zij nodig hebben. Dit leidt tot gelukkige zorgverleners, wat zich positief doorvertaald in de zorgverlening. Wij bieden al onze scholingen ook aan op maat en op eigen locatie. Zo organiseren wij alle scholingen voor uw interne personeel.

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van onze scholingen? Neem dan contact met ons op. Alle scholingen zijn te vinden op www.oppstap.nl

Op het juiste moment beschikken over de juiste zorgverleners: het is cruciaal voor het succes van uw organisatie. Wanneer u krap zit in uw personeelsplanning, vinden wij een passende zorgverlener om u uit te helpen.

Altijd een zorgverlener die bij u past

Al jaar en dag zijn wij actief binnen de zorg, waardoor we een groot netwerk aan zorgverleners binnen verschillende branches hebben opgebouwd. Hierdoor kunnen wij altijd gekwalificeerde zorgverleners inzetten in de verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT), het ziekenhuis, de ambulancezorg, de Geestelijke gezondheidszorg of in de Gehandicaptenzorg. Daarnaast kunt u altijd kiezen om een zelfstandig zorgverlener in te zetten (zzp), om een zorgverlener in te zetten als flexibele kracht of op detacheringsbasis. Op alle niveaus zijn er mogelijkheden. Zo is er altijd een passende zorgverlener voor uw organisatie.

Onze zorgverleners zijn professionals in hun vak

Wanneer u kiest voor een van onze zorgverleners, bent u ervan verzekerd dat alles is geregeld. Wij hanteren een zorgvuldige intakeprocedure en bieden een gedegen begeleiding aan al onze zorgverleners. Wij waarborgen dat zij de vereiste diploma’s in bezit hebben en alle keurmerken op orde zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat contracten worden gemaakt, alle facturen tijdig worden verstuurd en garanderen wij te allen tijde goede tarieven.

Wij creëren de juiste randvoorwaarden, zodat onze zorgverleners zorgeloos bij u aan de slag kunnen.

Altijd de beste mensen

Niet alleen de zorgverleners kiezen en plaatsen we op basis van hun kwaliteiten. Ook onze eigen medewerkers kiezen we zorgvuldig uit. We hebben korte lijnen binnen onze organisatie en dagelijks staan we met een sterk team aan zorgspecialisten klaar om u van dienst te zijn. Al onze medewerkers hebben gedegen ervaring in of kennis met de zorg. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van alles wat er speelt en kunnen we u binnen elk vakgebied en op elk niveau ondersteunen.

Een stapje omhoog...

Wij vinden het belangrijk dat zorgverleners de mogelijkheid krijgen zich te ontwikkelen. Door ons eigen onafhankelijk opererende opleidingsbedrijf OPPstap is het mogelijk om uw zorgpersoneel te laten bij- of nascholen of een volledige opleiding te laten volgen. Ook hier staat kwaliteit voorop. De keuze om samen te werken met OPPstap is dan ook niet voor niets: zo kan iedereen doen waar hij of zij het beste in is.

Zorgzuster is uw partner in de zorg

Zorgzuster gaat verder dan alleen bemiddelen. Wij zitten volop in de zorgmarkt en volgen de ontwikkelingen rondom wetgeving, de arbeidsmarkt, marktontwikkeling en scholing op de voet. Hierdoor kunnen we u altijd adviseren over wat er in jouw organisatie past. Want hoe richt u naast de vaste mensen, die flexibele schil in? En hoe gaan we om met personeelsschaarste? Door onze jarenlange ervaring in de zorgmarkt binnen alle expertises en soorten dienstverbanden weten wij precies wat uw organisatie nodig heeft. Samen zoeken we naar een gerichte oplossing voor de korte én lange termijn. Daarmee staat het bouwen van lange termijn relaties hoog in ons vaandel.

Zorgzuster is uw partner bij de invulling van uw personeelsbestand.