Zorgzuster is hét platform voor zorg op maat. Welke zorgvraag u ook heeft, wij maken persoonlijke zorg in uw vertrouwde omgeving mogelijk. Daarin zijn we de schakel tussen zorgvrager en zorgverlener. Dit doen we op een vernieuwende manier: onze rol gaat veel verder dan puur een bemiddelingsbureau. We helpen u aan een zorgverlener die echt bij u past: niet alleen qua zorgvraag, een goed gevoel vinden wij minstens zo belangrijk. Daarnaast ondersteunen wij bij een aanvraag voor een indicatiestelling of een herindicatie, het regelen van hulpmiddelen en het samenstellen van een zorgteam.

Vertrouwd gevoel

Niemand weet beter wat bij u past dan uzelf. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen en selecteren we op basis hiervan de zorgverlener die het beste bij u past. Door onze aanpak kiest u bewust voor een zorgverlener bij wie u zich prettig voelt. Een klik van twee kanten vinden wij namelijk heel belangrijk. De persoonlijke band tussen u en uw zorgverlener is net zoveel waard als de kwaliteit van zorg. Na een uitgebreide intake matchen we u met onze zelfstandige zorgverleners. Past zijn of haar profiel perfect? Dan zorgen we voor een persoonlijke kennismaking.

Alle tijd voor u

Zorgzuster bemiddelt dus tussen u en de zorgverlener, maar dat is niet het enige dat we doen. Wij vinden dat zorgverleners het meest voor u kunnen betekenen als ze zich helemaal kunnen richten op de zorg. Daarom faciliteren wij zorgverleners op diverse gebieden met het oog op ondernemerschap en kwaliteit van zorg. Zo is uw zorgverlener niet druk met randzaken, maar heeft hij of zij alle tijd voor uw zorgbehoeften.

Voor elk type zorgverlening

Kort- of langdurend, jong of oud, complex of eenvoudig: iedereen kan bij ons terecht. Van palliatieve zorg tot kindzorg en van specialistisch verpleegkundige zorg tot hulp bij de dagelijkse activiteiten. Zo hebben we voor elke zorgvraag een ervaren zorgverlener in ons team. Ook voor u! Zorgzuster bemiddelt onder andere op het gebied van:

  • Verpleging
  • Verzorging
  • Begeleiding


PGB zorg bij u thuis

Het persoonsgebonden budget is er om u financieel te ondersteunen voor zorg of begeleiding. PGB is mogelijk in zowel de Zorgverzekeringswet (ZVW) als de Wet Langdurige Zorg (Wlz). In de ZVW wordt samen met een verpleegkundige uw zorgplan opgesteld en ter beoordeling voorgelegd aan het Zorgkantoor. Wanneer het gaat om de Wlz kunt u zich aanmelden bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (www.ciz.nl), zij komen vervolgens voor een intake gesprek bij u thuis.

De voordelen van Zorgzuster

  • Zorg in uw eigen omgeving
  • Echt tijd voor u als zorgvrager
  • Altijd een vertrouwd gezicht
  • Flexibel inzetbare zorgverleners


Vraag zorg aan

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem contact met ons op.