Zo lang mogelijk thuis wonen. Dat is de wens van veel mensen op leeftijd, misschien ook wel van u. Onze verpleegkundigen en verzorgenden bieden u de zorg die u nodig heeft en de aandacht die zo belangrijk is. Goede zorg dus, van een zorgverlener die u écht kent. Zo voelt u zich comfortabel in uw vertrouwde omgeving en kunt u wonen zoals u het gewend bent: met bijvoorbeeld uw eigen huisdieren en familiebezoek.  

Dementie

Binnen ons bestand van zorgverleners zien wij een specialisatie op het gebied van dementie. Omgaan met dementie kan erg zwaar zijn. Ook voor familie, vrienden en andere naasten. Zeker wanneer het veranderende gedrag probleemgedrag wordt. Het dementieproces is moeilijk, maar onze verpleegkundigen en verzorgenden weten precies hoe ze dementerende patiënten de beste zorg bieden. Zo kunnen dementerenden zo lang mogelijk in hun eigen omgeving blijven en kan opname uitgesteld of zelfs voorkomen worden.

Palliatieve zorg

Palliatief betekent verlichtend of verzachtend. Onze verpleegkundigen en verzorgenden zetten alles op alles om u de hoogst bereikbare kwaliteit van leven te geven. Zo ontzorgen ze ook uw familie, vrienden en andere naasten en zijn ze de spil in het vangnet van mantelzorgers, artsen en vrijwilligers. Alles om de laatste jaren, maanden, weken en dagen zo draagbaar mogelijk te maken. Onze verpleegkundigen en verzorgenden hebben niet alleen aandacht voor het lichamelijke, maar ook voor het psychische, sociale en spirituele aspect van deze fase.

De voordelen van Zorgzuster:

  • Zorg in uw eigen omgeving
  • Echt tijd voor u als zorgvrager
  • Altijd een vertrouwd gezicht
  • Flexibel inzetbare zorgverleners


Vraag zorg aan

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem contact met ons op.