Een nieuw jasje voor zorgzuster

Een nieuw jasje voor zorgzuster

Onlangs heeft Zorgzuster de handen ineengeslagen met de bemiddelingsbedrijven Buro MK, Qareworkpartners, Highcare en Fydalo. Deze bedrijven zijn allen actief in de zorg als uitzend-, detacherings- of bemiddelingsbureau binnen verschillende vakgebieden, waaronder de ambulancezorg, ziekenhuis, fysiotherapie, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en de ouderenzorg. Met dit brede palet aan vakgebieden die worden bediend, hebben wij besloten om onze expertise te bundelen tot één bedrijf met één naam: Zorgzuster.

Wat betekent dit voor onze zorgverleners?

Door deze integratie kunnen onze zorgverleners aan het werk in verschillende vakgebieden, en is er de mogelijkheid om te werken op flexibele basis, via detachering of als ZZP’er. Zo is er altijd een passende opdracht en kunnen wij onze zorgverleners beter van dienst zijn. Zorgzuster gaat verder zoals altijd, alleen in een nieuw jasje. Onze dienstverlening blijft ongewijzigd en wij blijven onze zorgverleners ondersteunen zoals altijd!

Dat is zorgeloos zorgen bij zorgzuster.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Met deze integratie willen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Doordat wij een breder en gevarieerde aanbod aan zorgverleners ter beschikking hebben, zijn wij in staat personeelsvraagstukken beter te beantwoorden. Daarnaast kunnen onze zorgverleners op alle mogelijke manieren ingezet worden bij zorgorganisaties: als uitzendkracht, gedetacheerd voor een bepaalde periode of als ZZP’er. De naamswijziging heeft geen directe gevolgen voor onze klanten. Wij blijven elke dag de dienstverlening bieden zoals voorheen.

Bekijk onze nieuwe website

Op onze nieuwe zorgzuster website vind je ons aanbod aan vacatures in de zorg, lees je meer over de verschillende soorten dienstverbanden en kom je alles te weten over de vakgebieden die wij bedienen. Je kunt tevens inloggen op ‘Mijn zorgzuster’, je kunt je aanmelden voor onze online informatiebijeenkomsten en je kunt onze zorgzuster check doen om erachter te komen welke manier van werken bij jou past.

Neem snel een kijkje en wij horen graag wat je ervan vindt!