Coronatest voor alle zzp'ers in de zorg

Coronatest voor alle zzp'ers in de zorg

Coronatesten voor zzp'ers in de zorg

U-Diagnostics, een gespecialiseerd landelijk huisartsenlaboratorium, heeft het is samenwerking met SoloPartners mogelijk gemaakt om testen aan te bieden voor alle ZZP'ers in de zorg.
SoloPartners staat garant voor zelfstandige zorgverleners die een test af willen nemen. Het ledenbestand van SoloPartners bestaat uit personen die onder de Wkkgz vallen en daarmee kunnen zij die garantie, dat de zzp'er daadwerkelijk zorgverlener is, geven. Willen zelfstandige zorgverleners dus gebruik maken van deze test, dan dienen zij lid te zijn van SoloPartners.


Kosten

De coronatest die bepaalt of jij op dit moment het virus bij je draagt, kost normaal gesproken € 85.  Als lid van SoloPartners hebben zij een gereduceerd tarief van € 80,75 afgesproken voor hun leden. Dit gereduceerde tarief is het tarief dat je afrekent. Dit tarief is BTW vrijgesteld, je dient dit bedrag zelf te betalen en kunt deze kosten aftrekken als bedrijfskosten.

Alle verder informatie over hoe jij je aan kan melden voor een test en hoe dit gaat vind je op: https://www.solopartners.nl/nieuws/alle-zzpers-in-de-zorg-kunnen-zich-nu-laten-testen-op-corona/


(Bron: SoloPartners)aangemaakt op