Vacatures handtherapie

Weet jij alles van de anatomie van de hand en hoe je klachten aan de hand, pols of onderarm kan verhelpen? Dan ben jij misschien wel de handtherapeut die we zoeken! Bekijk al onze vacatures handtherapie hieronder en schrijf je in!

De klachten die je behandelt

De hand is het meest gebruikte lichaamsdeel. We doen er dagelijks alles mee: schrijven, typen, appen, schilderen en nog veel meer. We hebben onze handen nodig om te tillen of om iets vast te pakken. Je kunt er kracht mee zetten of juist gebruiken voor precisiewerk. Wanneer je last hebt van je spieren of gewrichten in je hand, kan dit je flink belemmeren in je dagelijks leven. Om deze klachten te verhelpen ga je naar een handtherapeut.

Werken als handtherapeut

Als handtherapeut ben je gespecialiseerd in alle klachten en behandelingen rondom de hand, pols en onderarm. Je weet alles van de anatomie van de hand en pols en hoe bepaalde letsels van invloed kunnen zijn op de structuren. Patiënten komen bij jou terecht wanneer zij klachten hebben, na een botbreuk of na een operatieve ingreep. Samen met de patiënt stel je een behandelplan op, met als doel de pijn te verhelpen en de hand zo goed mogelijk te laten functioneren. Gedurende de behandelingen doe je samen oefeningen, geef je (ergonomisch) advies en begeleid je de patiënt naar een voorspoedig herstel. Om dit te bereiken werk je nauw samen met (huis)artsen en handchirurgen. Vaak werk je in een praktijk of in het ziekenhuis.

Vind de vacature handtherapie die bij jou past

Ben je fysiotherapeut en gespecialiseerd in handtherapie? En ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk al onze handtherapeut vacatures hieronder en schrijf je direct in. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op. Wij helpen je dan graag verder!

Alle Handtherapeut vacatures