terug naar overzicht

Werken in een gezondheidscentrum in Rotterdam als Fysiotherapeut

  • ROTTERDAM
  • 17 - 24 uur
  • Fysiotherapie

Werken in een gezondheidscentrum in Rotterdam als Fysiotherapeut

Wat ga je doen?

vacaturenummer: 1829730

Je gaat aan de slag in een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk gevestigd in een gezondheidscentrum, bestaande uit 6 betrokken collega's, die per direct voor 2 tot 4 dagen per week een enthousiaste fysiotherapeut voor onbepaalde tijd zoekt. De praktijk behandelt patiënten in de behandelkamers en in hun sportruimte. Ze werken met het programma FysioLogic.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een gemotiveerde BIG geregistreerde, HBO Fysiotherapeut en bent op korte termijn (het liefste per direct) beschikbaar. Je behandelt een divers patiëntenbestand van jong tot oud. Je behandelt de patiënten in de behandelkamers, maar er zijn ook een aantal patiënten die je aan huis bezoekt. De praktijk heeft een ruimte ter beschikking in een sportschool, deze is op loopafstand bereikbaar. Er is ook een praktijkfiets aanwezig, die je altijd kunt pakken. Jouw werkdagen en tijden zijn in overleg te bepalen. De praktijk zou je graag t.z.t. in dienst willen nemen bij wederzijdse tevredenheid en staat voor een duurzame samenwerking!

Wat bieden we jou?

Wij komen graag met je in contact en vertellen je de naam van de praktijk. We brengen je graag onder de aandacht bij deze praktijk en zorgen ervoor dat je na jouw sollicitatie zo snel mogelijk kennis kan maken met de praktijk. Wij betalen je elke week jouw marktconforme loon uit. Je kunt ons bellen of mailen of solliciteren via onderstaande button.

deze vacature iets voor jou?

terug naar overzicht

Vacature informatie

  • ROTTERDAM
  • 17 - 24 uur
  • Fysiotherapie
ik heb interesse

Andere vacatures