terug naar overzicht

Werken als waarnemend fysiotherapeut bij Barneveld

  • Barneveld
  • 17 - 24 uur
  • Fysiotherapie

Werken als waarnemend fysiotherapeut bij Barneveld

vacaturenummer:1845304

Wat ga je doen?

Voor deze praktijk vlakbij Barneveld zoeken wij een waarnemend fysiotherapeut voor een periode van ongeveer 4 maanden (met uitloop tot langer gezien de zomervakanties er dan weer aankomen). In eerste instantie zal je waarnemen voor een collega die met zwangerschapsverlof is vanaf februari t/m eind juni. 

In de praktijk werk je met 8 fysiocollega's, elk met zijn/haar eigen specialiteit (kinderen, ouderen, sport, etc). Het team is jong en dynamisch en gezelligheid is heel belangrijk! De praktijk beschikt over een oefenzaal, 3 behandelkamers en een ruimte voor groepslessen (die naar verwachting ergens in de loop van 2021 weer worden opgestart). Je zal als fysiotherapeut patiënten behandelen met uiteenlopende klachten, geen standaard patiëntengroep. Klachten zoals sportblessures en nek, rug- en schouderklachten komen bijvoorbeeld veel voor. 

Je kunt voor ongeveer 24 uur aan de slag: je agenda is al gevuld! Het zou fijn zijn als je per week 1 avond beschikbaar bent voor de patiënten die alleen 's avonds behandeld kunnen worden. De rest van de werkdagen en tijden zijn in overleg en flexibel.

Starters en ZZP'ers zijn ook welkom te solliciteren! De praktijk is goed te bereiken met het OV dus eigen vervoer is niet noodzakelijk. 

Wat vragen wij van jou?

  • HBO Fysiotherapie
  • BIG registratie
  • KNGF / CKR ingeschreven

Bij Zorgzuster Fysiotherapie zorgen we ervoor dat...

.. je snel en adequaat bij de opdrachtgever wordt voorgesteld met jouw profiel, wensen en beschikbaarheid. Onze passie ligt in het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten met een hart voor wat ze doen. Daarnaast zijn wij jouw vraagbaak en zorgen wij ervoor dat je bij een opdrachtgever werkt die perfect bij jou als persoon past. Uiteraard tegen een marktconform salaris! 

Ben jij dé fysiotherapeut die we zoeken? Of wil je meer informatie? Klik op onderstaande button om direct te solliciteren of neem contact met ons op bij vragen!

deze vacature iets voor jou?

terug naar overzicht

Vacature informatie

  • Barneveld
  • 17 - 24 uur
  • Fysiotherapie
ik heb interesse

Andere vacatures