terug naar overzicht

Vacature: werken als gepassioneerd fysiotherapeut in Waddinxveen

  • WADDINXVEEN
  • 25 - 32 uur
  • Fysiotherapie

Vacature: werken als gepassioneerd fysiotherapeut in Waddinxveen

Wat ga je doen?

Voor een fijne fysiotherapiepraktijk met twee andere fysiotherapeuten zoeken wij een nieuwe collega ter uitbreiding van het team! Ervaring is niet belangrijk, passie voor je vak wel! Ook ervaren fysiotherapeuten zijn zeer welkom. 

Deze praktijk met een vestiging in Waddinxveen en een tweede vestiging in de regio is een praktijk met een gerichte en een zo compleet mogelijke aanpak: er wordt niet sec gekeken naar de klacht maar juist ook naar het systeem. Er wordt tijdens de behandelingen gekeken naar verschillende aspecten waardoor er zo'n compleet mogelijke beeld van de klacht gecreëerd kan worden. Fysiologie, anatomie, mechanica van gewrichten/spieren maar ook sociale -en psychologische aspecten worden hierin meegenomen. Er wordt vooral manueel gewerkt, en minder oefenen.

De praktijk biedt sfeervolle en ontspannen ruimten, de beleving van de cliënt staat hierin centraal. Er wordt niet alleen geoefend, maar ook manueel gewerkt. 

De praktijk zoekt een fysiotherapeut(e) met passie voor zijn/haar vak en iemand die gemotiveerd is om elke dag het beste uit zichzelf en de patiënt te halen. Je kunt bij deze praktijk in de breedte groeien, maar je ook op den duur specialiseren en blijven ontwikkelen (bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding) op kosten van de praktijk. Deze praktijk wil graag investeren in jouw ambitie en groei! Ook een ervaren manueel therapeut of fysiotherapeut met een specialisme is van harte welkom om te reageren!

Er is in elk geval werk voor 24 uur per week, maar je kunt je eigen agenda creëren en uitbreiden.

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde HBO Fysiotherapie opleiding;
  • BIG registratie;
  • Passie voor je vak!

Wat bieden we jou?

Wat ga je verdienen?

Afhankelijk van je ervaring en fase waarin je je als fysiotherapeut bevindt wordt een voorstel gedaan. Deze is altijd een percentage van je behandelomzet. Ben je een beginnen therapeut en wil je graag groeien en specialiseren? Dan biedt de praktijk jou een opleiding die jij wilt. Ben je een ervaren therapeut met voltooide verbreding en verdieping, dan zal er meer gecompenseerd worden op het niveau van je salaris. Uiteraard wordt dit openlijk met je besproken .

Als het klikt, wil de praktijk je graag meteen een contract aanbieden, Ze gaan uit van een langdurige samenwerking, transparantie in je functie en ambities is zeer waardevol!

deze vacature iets voor jou?

terug naar overzicht

Vacature informatie

  • WADDINXVEEN
  • 25 - 32 uur
  • Fysiotherapie
ik heb interesse

Andere vacatures