terug naar overzicht

Parttime of Fulltime Fysiotherapeut gezocht in Den Haag

  • Den Haag
  • 33 - 40 uur
  • Fysiotherapie

Parttime of Fulltime Fysiotherapeut gezocht in Den Haag

Wat ga je doen?

Deze praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum in Den Haag (met o.a. een huisarts) en heeft tevens een tweede locatie in de buurt. Beide locaties zijn gevestigd in een multiculturele wijk. Veel van de patiënten hebben een migratieachtergrond. Ze zoeken een collega fysiotherapeut die zelfstandig is en stevig in haar schoenen staat. 

Er zijn behandelruimtes beschikbaar. De praktijk beschikt over een praktijkfiets die gebruikt kan worden voor huisbezoeken. Veelvoorkomende klachten van patiënten zijn rug, schouder en nekklachten. Starters zijn heel welkom om te solliciteren, er is genoeg begeleiding en je kunt altijd terugvallen op je directe collega's en paramedici. De praktijk werkt met het programma inEPD, wat lijkt op Intramed en is makkelijk te leren.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een gemotiveerde HBO Fysiotherapeut en bent op korte termijn (het liefste per direct) beschikbaar. Je behandelt een divers patiëntenbestand van jong tot oud, voornamelijk met een multiculti achtergrond. Het zijn voornamelijk vrouwen; vanwege hun godsdienst en levensovertuiging zou een vrouwelijke fysiotherapeut de voorkeur hebben. Je behandelt de patiënten in de behandelkamers en/of de oefenzaal maar er zijn ook een aantal patiënten die je aan huis bezoekt. Jouw werkdagen en tijden zijn in overleg te bepalen. Voor 3 tot 5 dagen is er werk, afhankelijk van wat jou uitkomt. Je beheert tevens jouw eigen agenda. Mocht je Turks of Pools spreken: dat zou fantastisch zijn, maar zeker geen vereiste. Je ziet het in ieder geval als een uitdaging om patiënten te overtuigen dat zij zelf ook actief moeten bijdragen aan hun herstel.

Wat bieden we jou?

Wij komen graag met je in contact en vertellen je de naam van de praktijk. We brengen je graag onder de aandacht bij deze praktijk en zorgen ervoor dat je na jouw sollicitatie zo snel mogelijk kennis kan maken. Wij betalen je elke week jouw marktconforme loon uit. Je kunt ons bellen of mailen of solliciteren via onderstaande button.

deze vacature iets voor jou?

terug naar overzicht

Vacature informatie

  • Den Haag
  • 33 - 40 uur
  • Fysiotherapie
ik heb interesse

Andere vacatures