terug naar overzicht

Fysiotherapeut in Amsterdam voor onbepaalde tijd (4 dagen per week)

  • AMSTERDAM
  • 25 - 32 uur
  • Fysiotherapie

Fysiotherapeut in Amsterdam voor onbepaalde tijd (4 dagen per week)

Wat ga je doen?

vacaturenummer: 1830422

Deze praktijk is een pluspraktijk met 2 locaties in Amsterdam. De praktijk bestaat al 45 jaar en geeft zowel de algemene therapiesessies als specialistische behandelingen zoals Manuele Therapie, kinderfysiotherapie en Dry Needling. Ze zijn op zoek naar een enthousiaste algemeen fysiotherapeut ter ondersteuning en uitbreiding van het huidige team. 

De praktijk is goed bereikbaar het met OV en werkt met het administratiesysteem Fysiomanager. De praktijk zou je graag t.z.t. in dienst willen nemen bij wederzijdse tevredenheid en staat meer dan open voor een duurzame samenwerking. Zowel starters als ervaren fysiotherapeuten zijn van harte welkom om te solliciteren. De praktijk is bereid goede begeleiding te geven waar nodig, of dit nu behandelingen betreft of op administratief vlak.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een gemotiveerde BIG geregistreerde, HBO Fysiotherapeut en bent op korte termijn (het liefste per direct) beschikbaar. Je behandelt een divers patiëntenbestand van jong tot oud. Dit zijn voornamelijk vrouwen; vanwege hun godsdienst en levensovertuiging zou een vrouwelijke fysiotherapeut de voorkeur hebben. Je behandelt de patiënten in de behandelkamers en/of de oefenzaal, maar er zijn ook een aantal patiënten die je aan huis bezoekt. Jouw werkdagen en tijden zijn in overleg te bepalen, maar de praktijk zou graag willen dat woensdag of donderdag jouw vaste vrije dag is.

Wat bieden we jou?

Wij komen graag met je in contact en vertellen je de naam van de praktijk. We brengen je graag onder de aandacht bij deze praktijk en zorgen ervoor dat je na jouw sollicitatie zo snel mogelijk kennis kan maken met de praktijk. Wij betalen je elke week jouw marktconforme loon uit. Je kunt ons bellen of mailen of solliciteren via onderstaande button.

deze vacature iets voor jou?

terug naar overzicht

Vacature informatie

  • AMSTERDAM
  • 25 - 32 uur
  • Fysiotherapie
ik heb interesse

Andere vacatures