Fysiotherapeut vacatures

Weet jij alles van het bewegingsstelsel van de mens en hoe je klachten aan de spieren en gewrichten kan voorkomen? En ben je op zoek naar een zeer veelzijdige baan? Ga dan aan de slag als fysiotherapeut! Bij Zorgzuster hebben we een groot aanbod aan vacatures voor fysiotherapeuten. Bekijk alle fysiotherapeut vacatures hieronder en schrijf je direct in!

Werken als fysiotherapeut

Als fysiotherapeut behandel je mensen met klachten aan hun bewegingsstelsel. Deze mensen hebben klachten aan hun spieren of gewrichten en hebben daardoor pijn bij beweging, ademhaling of de algehele motoriek. Het is aan jou de taak om de precieze oorzaak van de pijn te achterhalen. De pijn is afhankelijk van verschillende factoren, zoals leeftijd, geslacht, het werk wat iemand doet of de sport die diegene uitoefent. Ook andere ziekten of aandoeningen kunnen tot klachten aan spieren en gewrichten leiden. Met al deze factoren in je achterhoofd, stel je samen met de cliënt een passend behandelplan op. Door gebruik te maken van verschillende soorten therapieën, oefeningen en hulpmiddelen streef je naar pijnvermindering en verbetering van zowel de lichaamshouding als het functioneren van het lichaam. Naast het verhelpen of verlichten van pijn, richt jij je ook op het voorkomen van klachten in de gewrichten en spieren.

De vele mogelijkheden als fysiotherapeut

Als algemeen fysiotherapeut behandel je alle soorten klachten aan de spieren, gewrichten en zenuwen. Je bent breed opgeleid en hebt kennis van elk discipline. Er komt een grote diversiteit aan patiënten bij jou langs, allen met andere klachten en verschillende oorzaken. Sommigen hebben pijn in de gewrichten, anderen hebben ademhalingsproblemen of moeten beter leren zitten. Ook komen er geregeld mensen langs die aan het revalideren zijn van een botbreuk of van een operatie en moeten weer opnieuw leren lopen. Je werkt soms ook met kinderen of volwassenen met een verstandelijke beperking. Hen help je bijvoorbeeld met de ontwikkeling en verbetering van hun motoriek. Kortom: jouw werk als fysiotherapeut is ontzettend veelzijdig! Je kunt aan het werk in een praktijk, een zorginstelling, revalidatiecentrum, verpleeghuis of in een sportcentrum. Tevens heb je veel contact met verpleegkundigen, medisch specialisten en artsen.

Een passende fysiotherapeut vacature vind je bij Zorgzuster

Ben je fysiotherapeut en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Zorgzuster aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod aan fysiotherapeut vacatures beschikbaar. Bekijk al onze vacatures hieronder en schrijf je in! Wanneer je hulp nodig hebt of vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder met de zoektocht naar een geschikte vacature als fysiotherapeut!

Alle Fysiotherapeut vacatures