Ik wil me graag inschrijven als zzp'er

Via de website https://www.zorgzuster.nl/zzp kun je zien of er bij jou in de buurt een informatiebijeenkomst voor zzp'ers gepland is. Tijdens die informatiebijeenkomst vertellen wij wie zijn, wat we doen en wat wij van jou als zzp'er verwachten. Mocht jouw regio niet genoemd zijn, dan kun je contact opnemen met de Zorgzuster vestiging bij jou in de buurt voor een persoonlijke afspraak.

Ik schrijf me in en dan..

Graag plannen we altijd een persoonlijk gesprek met je in. Tijdens dit gesprek leggen we uit wat Zorgzuster is en wat we voor jou als zzp'er doen. Ook is het mogelijk je tijdens dat gesprek direct in te schrijven. Je krijgt dan direct toegang tot onze online omgeving. Via deze omgeving kun jij belangrijke documenten uploaden en persoonlijke gegevens invoeren en controleren. Zodra deze gegevens compleet zijn kunnen we jou gaan inzetten op zorgvragen.

Ik zie een interessante zorgvraag voorbij komen en dan..

Als je een interessante zorgvraag voorbij ziet komen kun je doorgeven dat je geïnteresseerd bent. Wij inventariseren alle reacties en geven dat door aan de opdrachtgever. Vervolgens kun je afspraken maken met de opdrachtgever over bijvoorbeeld tarieven, waar je je moet melden, etc. Tot slot zorgen wij voor een bevestiging van je opdracht en maken we de bijbehorende contracten in orde.

Hoeveel fee vragen jullie?

Voor het totale Zorgzuster basispakket, bemiddeling en dienstverlening betaal je maandelijks een procentuele fee. Die fee wordt maandelijks berekend over de omzet die jij in die maand gedraaid hebt. Het percentage kan per Zorgzuster vestiging verschillen. Neem voor meer informatie contact op met de Zorgzuster vestiging bij jou in de buurt.

Bereikbaarheid Zorgzuster

Zorgzuster is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Tijdens kantooruren kun je Zorgzuster altijd bellen met al je vragen. Buiten kantoortijden zijn wij alleen bereikbaar voor noodgevallen ten aanzien van zorgvragen. Heb je overige vragen over bijvoorbeeld je contracten, administratie, online omgeving dan willen we je vragen deze tijdens kantoortijden te stellen. Op de website van jouw Zorgzuster vestiging kun je de contactgegevens terugvinden.