terug naar overzicht

Teamleider Laboratorium Van Weel Bethesda Ziekenhuis

  • Dirksland, Zuid-Holland
  • 33 - 40 uur
  • Extra vakgebieden

Teamleider Laboratorium Van Weel Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Jouw rol als teamleider in het laboratorium

Jij vervult een belangrijke rol in het laboratorium! Jij begrijpt dat de zorg prioriteit nummer één is en dat de best mogelijke zorg alleen geleverd kan worden als het personeel tevreden is en zij hun werk goed kunnen doen. Als teamleider ondersteun je op die manier het zorgproces. Jij geeft leiding aan de analisten van het laboratorium. De vorming van een hecht team en het optimaliseren van processen zijn belangrijk voor jou! Je coacht en inspireert jouw team, je geeft hun verantwoordelijkheid en vertrouwen. Met elkaar streven jullie ernaar het beste resultaat te behalen voor zowel de patiënt als de afdeling. Je weet met jouw kwaliteiten, persoonlijkheid en expertise een hecht team vol werkplezier te smeden. Je geeft niet alleen sturing aan het lab, maar ook ben je aanspreekpunt voor de kliniek, waarmee je veel contact hebt over alle lopende processen.

Wat vragen wij van jou?

Jij bent besluitvaardig, proactief en je werkt zelfstandig binnen de gestelde kaders. Met hart en hoofd weet jij de zorg continue te optimaliseren en zorg je voor draagvlak en ruimte om het beste uit het team te halen. Jij durft initiatief te nemen, je bent creatief en je werkt zelfstandig, bent van nature een verbinder en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.

Jij schakelt snel tussen verschillende niveau’s, bent een stevige persoonlijkheid, je bezit doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen en een hoge mate van organisatiesensitiviteit. Jij initieert ontwikkelingen op personeelsgebied vanuit een organisatie brede visie.

Jij hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur leidinggevende ervaring binnen de gezondheidszorg, een afgeronde opleiding op het gebied van gezondheidszorg en management, c.q. bedrijfskunde en een medische (laboratorium) achtergrond.

Kortom: ben jij een bruggenbouwer, een echte aanpakker én ben je op zoek naar een fulltime dynamische functie in de gezondheidszorg? Weet jij relaties op te bouwen, geef je op een coachende manier leiding en ben je in staat om stevig leiderschap te tonen? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat biedt Zorgzuster Interim & Advies?

Wij bieden je een werkplek waarin veel ruimte is voor eigen inbreng, innovatief denken en waar jij je kunt ontwikkelen. Wij bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.

Is deze functie iets voor jou? Solliciteer dan via onderstaande button of neem direct contact op met Jos!

deze vacature iets voor jou?

terug naar overzicht

Vacature informatie

  • Dirksland, Zuid-Holland
  • 33 - 40 uur
  • Extra vakgebieden
ik heb interesse

Andere vacatures