Vacatures ambulanceverpleegkundige

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, kun je snel schakelen en kun je onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken tijdens de meest uiteenlopende hectische situaties? Dan ben jij misschien wel de ambulanceverpleegkundige die wij zoeken! Vind een passende vacature als ambulanceverpleegkundige bij Zorgzuster.

Past de vacature ambulanceverpleegkundige bij jou?

Wanneer je aan de slag gaat als ambulanceverpleegkundige kom je in de meest uiteenlopende situaties terecht. Geen dag is hetzelfde. Als ambulanceverpleegkundige beslis jij ter plekke welke zorg de patiënt op dat moment nodig heeft. Je moet snel en zelfstandig beslissingen kunnen nemen en kunnen handelen. Wat de situatie ook is, je blijft kalm en blijft gestructureerd werken. Hiervoor moet je stevig in je schoenen staan en goed contact kunnen maken met mensen, om de situatie zo goed mogelijk onder controle te houden.

Het team van ambulanceverpleegkundige en ambulancechauffeur

Wanneer je werkt op de ambulance als verpleegkundige, vorm je altijd een team met de ambulancechauffeur. Jullie overleggen samen over de situatie en de te verlenen zorg. Ook verlenen jullie de spoedzorg altijd samen. De ambulancechauffeur let tevens op omstanders, waarborgt dat er ruimte is voor de zorgverlening en bewaakt de veiligheid van de patiënt en jullie zelf.

Vind een ambulanceverpleegkundige vacature die bij jou past

Wil je werken als ambulanceverpleegkundige? Bekijk al onze vacatures hieronder. Ga je liever aan de slag als ambulancechauffeur? Bekijk dan onze ambulancechauffeur-vacatures. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij de zoektocht naar een passende vacature? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een vacature ambulanceverpleegkundige die bij jou past.

Alle Ambulanceverpleegkundige vacatures