Ambulancechauffeur vacatures

Ben jij stressbestendig, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben je behendig en veilig op de weg? Dan ben jij misschien wel de ambulancechauffeur die wij zoeken! Bij Zorgzuster vind je altijd een passende ambulancechauffeur-vacature.

Werken als ambulancechauffeur

Als ambulancechauffeur kom je in de meest uiteenlopende situaties terecht. Geen dag is hetzelfde. Jouw voornaamste taak is om patiënten veilig en snel te vervoeren. Daarnaast heb je tijdens de zorgverlening ter plekke altijd oog en aandacht voor voor de omgeving: je let op de veiligheid van de werkplek en je staat omstanders te woord. Wat de situatie ook is, jij behoudt de rust en veiligheid. Hiervoor moet je stevig in je schoenen staan en goed contact kunnen maken met mensen, zodat jij de situatie zo goed mogelijk te onder controle kan houden.

Het team van ambulancechauffeur en ambulanceverpleegkundige

Wanneer je werkt op de ambulance als chauffeur, vorm je altijd een team met de ambulanceverpleegkundige. Om de situatie onder controle te houden werken jullie nauw samen. Jullie overleggen over de situatie en de te verlenen (spoed)zorg. Waar de ambulanceverpleegkundige zich focust op de patiënt en de benodigde zorg, let jij met name op de omgeving. Daarnaast verleen je ter plekke medische assistentie wanneer dat nodig is.

Vind de ambulancechauffeur-vacature die bij jou past

Heb jij een diploma als ambulancechauffeur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of vaste of flexibele basis? Bekijk al onze vacatures hieronder. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij de zoektocht naar een passende vacature? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een baan als ambulancechauffeur die bij jou past.

Alle Ambulancechauffeur vacatures