Ambulancezorg-vacatures

De ambulancezorg is een onmisbaar onderdeel van het ziekenhuis. Het draait om het redden van mensenlevens, verzorging van gewonden maar ook gewoon om een luisterend oor bieden. Als ambulancezorg professional ben jij degene die hoogwaardige zorg biedt aan iemand die in (levens)gevaar is. Zorg bieden op ingrijpende momenten in hun leven: jouw werk doet er écht toe. Op zoek naar een ambulancezorg-vacature? Je vindt ze bij Zorgzuster!

Verschillende functies in de ambulancezorg

Binnen de ambulancezorg kun je bijvoorbeeld aan de slag als ambulancechauffeur of ambulanceverpleegkundige. Je werkt altijd in een team van 2, bestaande uit een chauffeur en een verpleegkundige. Samen verrichten jullie de zorg die op het moment van oproepen nodig is. Samen staan jullie sterk. Daarnaast hebben wij regelmatig ambulancezorg-vacatures waarin we zoeken naar meldkamercentralisten.

Vind een ambulancezorg-vacature die bij jou past

Wil jij werken in de ambulancezorg? Bekijk al onze vacatures hieronder. Heb je hulp nodig met het zoeken naar een vacature? Schrijf je dan in of neem contact met ons op, dan helpen we jou met de zoektocht naar een passende vacature in de ambulancezorg.

Alle Ambulancezorg vacatures
Ambulanceverpleegkundige
Meldkamercentralist